Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA NOVA COORDINACIÓ DE BASE, FETA CENT PER CENT A CASA

Jordi Vela serà el nou màxim coordinador

Coordinació

L’Europa ha canviat l’estructura del seu Futbol Base, una estructura que tindrà tres pilars en forma de coordinadors: Jordi Vela, Marc Fernández i Fredi Martín. Tres persones que porten molts anys vinculats a l’estructura esportiva escapulada. Jordi Vela, fins ara coordinador dels equips femenins i del Futbol Base de l’Àliga, portarà la coordinació general de la secció.

Vela se centrarà especialment en tasques organitzatives i logístiques així com la gestió dels recursos humans i materials. En declaracions a la web, el nou coordinador ha manifestat estar “content pel nou càrrec i satisfet de poder comptar amb bona part dels entrenadors que fins ara estaven a l’Europa; per mi, això era bàsic, així com tenir com a coordinadors esportius a persones qualificades i coneixedores del club com en Marc i en Fredi”. El nou màxim responsable de la coordinació ha canviat l’estructura que hi havia fins ara, amb un coordinador al Nou Sardenya i un al Camp de l’Àliga per una doble coordinació per etapes. Així, Marc Fernandez coordinarà els equips cadets i juvenils, tant d’un camp com de l’altre, mentre que Fredi Martín farà el mateix amb els infantils i alevins. No hi haurà coordinació per camps sinó per edats.

Marc Fernánez, llicenciat en INEFC, era fins ara segon entrenador del Primer Equip; abans ho havia estat del filial Caprabo-Europa B i també havia estat entrenador del Juvenil B fa anys. Fredi Martín, 2n nivell d’entrenador, era aquesta temporada entrenador del Juvenil D i abans havia estat  en diferents anys entrenador del Femení B. Les funcions d’aquests dos coordinadors per etapes seran posar ordre en els diferents equips del Futbol Base, tot donant-lis una identitat pròpia i inculcant-lis un mateix sistema de joc. Supervisaran les planificacions que facin els entrenadors així com les sessions d’entrenament, faran anàlisi dels partits que vegin i assessoraran als entrenadors. Aquest dilluns enmig de la gespa del Nou Sardenya, els nous coordinadors van ser presentats per la directiva a tècnics i delegats.

 

IMATGES DE LA PRESENTACIÓ DELS COORDINADORS

Coordinació
De Bode (president), Ramírez (directiu de Futbol Base)
i Gràcia (vocal de Futbol Base) en la presentació de grup

Coordinació
Fredi Martín -dreta- i Marc Fernández, escolten atentament
durant la presentació del nou staff coordinatiu del club

Coordinació
La presentació no es va fer a cap sala, sinó sobre la gespa,
el lloc on es treballa amb entrenadors i delegats

Coordinació
Jordi Vela repassa amb Fredi Martín conceptes de la coordinació

Coordinació
Marc Fernández xerra amb Gonzalo Riutort i Albert Anglada

Coordinació
El mateix fa Fredi Martín, aprofitant per pulir conceptes

Coordinació
El nou staff: Fredi Martín -alevins i infantils-, Jordi Vela
-màxim coordinador- i Marc Fernández -cadets i juvenils-


acidH TEB FederacioAcell