EL COMBINAT INFANTIL, CAMPIÓ DE LA BARCELONA CUP 2009

Per la seva banda el Cadet va ser finalista

Barcelona Cup

Una nova edició de la Barcelona Cup (la número tretze) ha tingut lloc en aquests primers dies de juliol. Com és tradicional, les instal·lacions escapulades han servit d'escenari de partits i finals (tant el Nou Sardenya com l'Àliga). En categoria Infantil, el combinat escapulat es va alçar amb la copa proclamant-se campió i mostrant-se invicte en totes les rondes prèvies.

L'Europa va aconseguir guanyar la Barcelona Cup en categoria Infantil. L'equip dirigit per Óscar Belis (un combinat d'Infantils tant de Sardenya com de l'Àliga) va guanyar la final, jugada al Nou Sardenya, a l'equip valencià E1 València a la tanda de penals, després d'arribar al final del temps reglamentari amb empat a un gol. Els valencians es van avançar ben aviat al marcador, però  el jugador gracienc Cristian va fer el gol de l'empat escapulat prop del descans.

La segona part va ser força emocionant però no hi va haver gols. L'equip dirigit per Belis va arribar a la final després de guanyar tots els partits de la primera fase i golejar per 6-1 a l'equip grec del Kosmos a les semifinals. En el mateix torneig però en categoria cadet, l'Europa va quedar sots-campió en perdre la final per 2 a 1 davant la Barceloneta. Així doncs, bon paper de dos dels equips escapulats que van prendre part d'aquest tradicional torneig d'estiu en la seva edició 2009.