Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CANVI DE FORMAT ALS "PARTITS ESTRELLA" DEL FUTBOL BASE

Cobertura especial pels partits destacats

Partits Estrella

Després d'un any històric en que la web oficial del club ha cobert el 100% dels equips de base (masculins i femenins) de l'entitat amb una prèvia i un reportatge i crònica amb fotos dels partits més destacats, la secció "partit estrella" canviarà de format i freqüència de cara a la temporada vinent. La secció deixarà de ser setmanal per aparèixer només en partits destacats.

La secció "Partit Estrella" va tenir molt bona acollida la passada temporada entre els jugadors, tècnics i familiars del futbol base. No obstant, la cobertura i el desplegament humà, tècnic i informatiu que requeria cobrir 25 equips en una temporada (al marge dels que ja cobreix la web oficial setmanalment entre els principals equips) feia inviable una segona temporada amb les mateixes condicions setmanals i passant per tots els equips sense excepció. La modèstia i humilitat d'un club de Tercera de vegades té aquestes coses, que per competir a nivell de "Champions" cal crèixer en efectius. La experiència de l'any passat va ser positiva i enriquidora, però tècnicament impossible de repetir fins que l'entitat no creixi esportiva, social i econòmicament al llarg del seu futur i pugui, llavors, ampliar-se els efectius tècnics i humans del departament de comunicació. Tot es redueix a una simple proporció entre futbol 'amateur' i recursos.

És per això que després d'una temporada excepcional informativament, en que es va aconseguir un rècord sense precedents al futbol estatal (tant webs oficials amateurs com professionals) ceeuropa.cat afronta els "partits estrella" de la temporada vinent adaptan-se a la seva capacitat real i modesta de cobertura de partits. Enguany la prèvia dels partits estrella i les cròniques d'aquests partits no seran setmanals sinó esporàdiques. No hi haurà un nombre fixe de cobertura de partits ni podran passar, per qüestions logístiques, els 25 equips de l'entitat. La secció cobrirà enguany aquells partits que siguin més destacats, derbis, lluites pel liderat, per la permanència, etc. i que, a la vegada, puguin ser factibles de cobrir per horari i compatibilitat amb els principals equips (Primer Equip, Juvenil A i Femení A) que són els d'obligada cobertura informativa setmanal. El departament de premsa no descarta tornar a la freqüència setmanal si, de forma voluntària, apareixen col·laboradors i fotògrafs disposats a un compromís setmanal de cobertura.

 

acidH TEB FederacioAcell