Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA ACORDA LA CESSIÓ DE TRES JUGADORS JUVENILS

Denis i Drogba, encara al Primer Equip

Guzman

Dels juvenils que el CE Europa ha decidit retenir aquest estiu però que no formen part, de ple dret, de la plantilla del Primer Equip, dos d'ells han estat cedits al Masnou i un al Mataró. Els altres dos, el defensa Denis Niebla i el punta Elhadji "Drogba" seguirant fent pretemporada amb l'Europa. A finals d'agost es decidirà si concedir-lis fitxa del Primer Equip o buscar una sortida.

La direcció esportiva de l'Europa ha decidit retenir cinc dels juvenils que finalitzaven edat de formació aquest estiu. Aquests són Carlos Guzman, Aleix Dalmau, Sergi Ciurana, Denis Niebla i Elhadji Bandeh. Els dos primers han estat cedits al CD Masnou, per tal que puguin agafar rodatge a la Primera Catalana i puguin disposar de molts més minuts que a la primera plantilla escapulada.  També a la mateixa categoria ha anat Ciurana, a les files del Mataró. En el cas del defensa Denis i del punta 'Drogba', els dos joves jugadors seguiran fent la pretemporada a les ordres de Pedro Dólera durant l'agost, a l'espera de si, també per qüestió de minuts, se'ls buscarà una cessió o bé tindran fitxa de ple dret del Primer Equip.

 

Denis
El central Denis, en una acció de l'amistós Europa-Índia en que
disputa la pilota contra el capità indi, Bhaichung Bhutia

 

Decidits els noms esportius dels "Xavi Garcia" i dels "Iván"

En un altre ordre de coses, els dos jugadors de la plantilla de nom Xavi Garcia ja han decidit els seus noms de guerra de cara a les aliniacions i cròniques dels mitjans de comunicació durant la temporada. Xavier Garcia Calvo, el menut davanter que complirà la seva tercera temporada al planter, es farà dir senzillament "Xavi". D'altra banda, el defensa de la pedrera, repescat de l'AE Prat, es farà dir "Xavi Garcia". Així mateix, entre els dos "Iván" del planter, el mig procedent del Marianao es farà dir "Iván" mentre que el menut extrem del Poble Sec es dirà "Iván Plana".

 

acidH TEB FederacioAcell