Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BIDONS PERSONALITZATS EN PREVENCIÓ DE LA GRIP A

Cada jugador tindrà la seva ampolla d'aigua

Futbol Base

Seguint les recomanacions dictades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Club Esportiu Europa enviarà una carta circular a totes les famílies del Futbol Base i l'Escola Federada del club per tal que cada jugador porti la seva pròpia ampolla d'aigua en prevenció de la Grip A. La mesura s'aplicarà mentre duri l'alerta per aquesta nova malaltia.

Amb motiu de les mesures preventives recomanades per la Generalitat de Catalunya referents a la Grip A, el CE Europa ha decidit que cada jugador/a del seu Futbol Base porti la seva pròpia ampolla d’aigua pels entrenaments intersetmanals i també pels partits amistosos i de competició. El decret s'espera sigui provisional en funció de les recomanacions sanitàries del país.

Així doncs, en una carta circular, Xavier Lucas i Jordi Vela, responsables de l'Escola Federada i del Futbol Base respectivament, insten als pares a que a partir d’ara els jugadors/es portin a la seva bossa un bidó o ampolla de plàstic etiquetada amb el seu nom i cognom. Cal especificar que dins l'ampolla només se’ls permetrà beure aigua. El Club es reserva el dret d’aplicar altres mesures preventives en funció de l’evolució de la grip i de les recomanacions de l’Administració.

 

acidH TEB FederacioAcell