Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL FUTBOL BASE VIURÀ LA SEVA FESTA EL DIUMENGE DIA 15

Presentació d'equips a l'Europa - Cassà

Futbol Base

Com és tradició al club en cada inici de temporada, els equips masculins i femenins del Futbol Base i l'Escola de Futbol del club tindran el seu dia de protagonisme amb la presentació de tots els jugadors i jugadores. Enguany es farà el proper diumenge dia 15, abans del partit Europa - Cassà. L'acte tindrà una sorpresa final molt especial i inèdita sobre el camp.

A partir de les 10 hores del diumenge dia 15 i fins les 11:30 (mitja hora abans de l'inici del partit), els més menuts de la casa saltaran a la gespa del Nou Sardenya per viure la seva tradicional presentació anual. L'acte anirà acompanyat com és habitual de bona música ambiental i diverses activitats paral·leles sota tribuna, en les que col·laboraran Toshiba, San Miguel, Kurz & Gut i Princess, amb ofertes, regals i activitats especials que detallarem a la web entrada la setmana vinent.

 

Futbol Base

 

Al mateix temps, un membre del club serà el portador oficial de la bandera històrica de l'entitat a l'inici de l'acte, que tindrà també una sorpresa final mai vista als camps territorials i que tindrà bona part de la superfície de la gespa de l'estadi com a protagonista. Posteriorment, jugadors i familiars estaran convidats a veure l'Europa - Cassà de lliga de Tercera Divisió. El club ha decidit també obrir les portes de l'estadi a familiars i aficionats fins a les 11 hores, moment en que s'establirà l'habitual taquilla per a la venda d'entrades.

 

acidH TEB FederacioAcell