Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DE L'EUROPA A EUROPA

L'estadi desplegarà una estelar bandera

Futbol Base

Sempre es diu, com a recurs periodístic, que les festes són un espectacle. Enguany però, la del Futbol Base de l'Europa ho serà amb totes les lletres per un fet significatiu i singular que tindrà lloc aquest diumenge abans del partit. Una bandera gegant de la Unió Europea cobrirà part del camp i es desplegarà sobre els caps dels futbolistes de la casa.

La Comissió Europea col·laborarà aquest diumenge amb el CE Europa prestant per a la ocasió una bandera gegant de la Unió, de 42 x 24 metres aproximadament, que cobrirà gairebé mig terreny de joc del Nou Sardenya. Aquest serà sens dubte l'acte central d'una festa que comptarà amb la tradicional desfilada de jugadors, música d'acompanyament, parlament i regals pels més menuts de la casa.

Així mateix, la casa d'electrodomèstics Princess també patrocinarà alguns dels regals d'aquesta festa. Entre els presents se sortejaran quatre regals d'aquesta casa: una fregidora ecològica Classic EcoFryer Pro, una planxa de cuina Classic Table Chef, una muticassola Classic Mini i un expremedor Silver Super Juicer. Tant la marca Princess com Toshiba tindran un stand de promoció i sortejos de regals (Toshiba regalarà ordinadors portàtils i videocàmeres) sota tribuna de 10 a 14 hores. També hi haurà un stand de l'associació AFANOC ( www.afanoc.org ) amb la campanya "posa't una gorra" en la lluita contra el càncer.

 

Futbol Base
Recreació simulada per fer-se una idea de l'espectacle visual que
suposarà el desplegament de la bandera aquest diumenge a l'estadi

 

Així mateix, la casa esportiva Elements, equipadora i col·laboradora oficial des d'aquesta temporada del Club Esportiu Europa, reglarà un portabotes a tots els jugadors i jugadores de la casa.  L'acte, recordem, començarà a les 10 del matí del proper diumenge i finalitzarà a les 11:30, moment de l'escalfament dels equips de l'Europa i el Cassà, que a les 12 en punt disputaran la tretzena jornada del campionat de lliga de Tercera Divisió. L'entrada al recinte tant per a familiars com seguidors o curiosos en general serà lluire fins a les 11 hores del matí, moment en que s'establirà l'habitual taquilla dels dies de partit.

El CE Europa vol aprofitar aquest article per agraïr a tots els seus patrocinadors i col·laboradors l'especial interès depositat en aquest acte: Toshiba, Kurz & Gut, Princess, Elements, Isdin, Indesign, Eurobanderas i el Parlament Europeu.

 

acidH TEB FederacioAcell