Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS GUANYADORS DE LA RIFA

Llista dels números premiats de la festa

Futbol Base

Com a part complementària de la gran festa del Futbol Base viscuda ahir diumenge al matí al Nou Sardenya, prèvia al partit Europa - Cassà de lliga de Tercera Divisió, diversos patrocinadors i col·laboradors del club van oferir regals i sorteig de productes. En aquest article podeu veure els números guanyadors dels vuit productes que, al descans, es van sortejar a la rifa.

A part dels regals de la casa Elements als jugadors del club (un portabotes) i dels vals de regal i descompte de Kurz & Gut per a consumir en algun dels seus restaurants, les cases Toshiba i Princess van posar cadascuna 4 productes de la seva cadena a sorteig pel Futbol Base i l'Escola.

Un portàtil, diverses videocàmeres, fregidores i planxes de rostir, entre altres, van ser els objectes sortejats. Al descans del partit, un nen de l'Escola de Futbol va ser l'encarregat de fer de mà innocent per escollir els vuit guanyadors. Aquests números afortunats els podeu veure al quadre inferior, representat sobre el disseny d'una de les butlletes. Els guanyadors que no van recollir el seu premi al Nou Sardenya durant la festa i el partit d'ahir, poden fer-ho a oficines en horari laboral entre setmana de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.

 

ELS NÚMEROS AFORTUNATS

Futbol Base

 

acidH TEB FederacioAcell