Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL GRAN DIA EUROPEISTA

Sardenya va ser una festa del futbol

Futbol Base

L'Europa va demostrar diumenge estar molt viu amb 102 anys a les esquenes. La presentació de la base federada i escola formativa del club va reunir centenars de persones al camp i es va convertir en una reivindicació d'identitat. Posteriorment, el partit va comptar amb 3.400 ànimes, les quals van donar supar al seu Primer Equip en una matinal amb color i animació.

El periodista i presentador Carles Capdevila va ser l'encarregat de moderar l'acte per segon any consecutiu. Només començar, el defensa Marc Ahufinger, format a la base gracienca durant la seva carrera, va entrar amb la bandera històrica del club sobre la gespa. Un grup de socis i penyistes va desplegar una bandera gegant de la Unió Europea al bell mig del terreny de joc. Acte seguit, jugadors i jugadores de totes les edats i de tots els equips, tant de Futbol Base com d'Escola, van desfilar al ritme de la música per l'estadi, formant a la part de davant de la tribuna la paraula "EUROPA".

Representant als centenars de nens i nenes, nois i noies del Club Esportiu Europa, tres futbolistes (un noi i dues noies) van dedicar unes paraules als presents. Els escollits van ser Víctor Alcántara (Escola) i Sílvia Osta i Núria Mestre (Femení A). Posteriorment, les autoritats van aprofitar el seu torn per remarcar els valors de l'Europa, Gràcia , Catalunya i el continent europeu, units d'alguna forma en aquesta festa. Van intervenir el president de la FCF, Jordi Casals, el comissionat europeu Mark Jeffrey, el regidor de Gràcia, Guillem Espriu, el president del consell de Gràcia, Ricard Martínez, el delegat barceloní de la Secretaria General de l'Esport, Jordi Mumbrú i el president de l'Europa, Guillaume de Bode.

 

Futbol Base

 

Els tambors, timbals i elements de percusió del grup "Kabum" van tancar la festa i van enllaçar aquest moment amb l'escalfament dels dos equips que, acte seguit, van disputar la tretzena jornada del campionat de lliga de Tercera Divisió. L'assistència final del partit, entre familiars, jugadors i socis europeistes va arribar a les 3.400 persones, de llarg la millor entrada de la temporada i una de les millors dels darrers anys en partits posteriors a les presentacions de base.

Aquesta jornada europeista (en doble sentit) ha arribat també als mitjans oficials del Parlament Europeu i a les diferents webs de la Unió Europea, que s'han fet ressó en l'àmbit de premsa de l'acte. Així mateix, el diari Sport dedica avui un ampli reportatge, amb les imatges de ceeuropa.cat, a la festa dels més menuts de la família escapulada. Podeu veure les imatges més destacades de l'acte a la nostra galeria. Per la seva banda, Europa TV està preparant un especial musical amb les millors imatges en vídeo. El podreu veure i escoltar online el proper dijous.

Foto Galeria d'imatges

 

 

acidH TEB FederacioAcell