Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FESTA, MÚSICA I VÍDEO!

L'acte de presentació de Base i Escola a ETV

Futbol Base

La festa de presentació del Futbol Base i l'Escola de Futbol del Club Esportiu Europa va ser una de les millors festes d'aquest estil que ha celebrat el club, incloent l'històric desplegament de la bandera de la Unió Europea. El canal online del club, Europa TV, ha preparat un especial musical amb un seguit d'imatges en vídeo des de l'inici de l'acte fins el partit de futbol.

Video La Festa a Europa TV

El Nou Sardenya es va convertir dissabte en l'escenari d'una de les presentacions més participatives i emotives de tots els temps. Des de pares i familars, passant per socis i penyistes, directius i col·laboradors, tots, al costat dels futbolistes, van tenir el seu moment de protagonisme al voltant de la gran festa.

És per això que Europa TV, en un video especial editat per Jordi Margarit, presenta les millors imatges pel record d'un acte que, de ben segur, transmetrà novament moltes emocions a tots els que van estar presents al recinte gracienc i en generarà de noves als que no van poder ser-hi i que, mitjançant les imatges d'ETV, podran gaudir d'uns minuts musicals amb la jornada festiva de tota la familia europeista.

 

Futbol Base
Imatge del vídeo musical a la pantalla principal d'Europa TV

 

 

acidH TEB FederacioAcell