Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COLLITA DEL 95

El Cadet B i el Cadet D, imparables!

Collita 95

Un fet curiós es dóna en aquest inici de lliga en dos dels equips del club de categoria cadet. Tant el Cadet B com el Cadet D (un juga al Nou Sardenya i l'altre a l'Àliga), compten els seus partits per victòries. El més destacat, però, és que tots dos compten només amb jugadors d'una mateixa fornada. Tots els nanos de les dues plantilles van nèixer el mateix any.

Els Cadets "B" i "D" de l’Europa, formats íntegrament per jugadors nascuts l’any 1995, estan signant un inici de lliga espectacular. Ambdós lideren les seves respectives lligues amb tots els partits guanyats. El Cadet B, entrenat per Gonzalo Riutort, és líder del Grup 1 de la Primera Divisió, amb vuit victòries en els vuit partits disputats i amb 32 gols a favor i 6 en contra. Avui dissabte, els europeistes s’enfronten al Nou Sardenya (19:15 h) al Santa Eulàlia, fins ara tercer a la taula classificatòria.

 

Collita 95
La plantilla del Cadet B amb el seu tècnic, Gonzalo Riutort, al Nou Sardenya

 

El Cadet D, entrenat per Óscar Belis, que a la vegada, és segon entrenador de Gonzalo al Cadet B, comparteix liderat amb la Montañesa al grup 12 de la Segona Divisió amb 5 partits i 5 victòries, 40 gols a favor i 2 en contra. Precisament, aquest diumenge al Camp de l’Àliga (10:00 h), Cadet D i Montañesa s’enfronten en un duel que donarà avantatge a un dels dos equips que, ara per ara, semblen ferms candidats al títol de campió que dóna ascens directe a Primera divisió. Sens dubte, un fet curiós de desenes de jugadors nascuts el mateix any i que es mostren, ara per ara, imparables.

 


acidH TEB FederacioAcell