Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA BASE FEMENINA SEGUEIX CREIXENT FINS I TOT AMB CANVIS

El Femení B ha deixat de ser "sènior"

Femenins

Aquesta temporada la base del futbol Femení de l’Europa presenta una novetat important respecte temporades anteriors. El filial (el Femení B) ha passat  aquest estiu de jugar a categories sènior absolutes a fer-ho a la categoria Juvenil-Cadet, amb un límit d’edat de 18 anys per les jugadores. L'equip, tot i el canvi, continua sent punter a la seva nova lliga.

L’alt nombre de jugadores que l’Europa disposa entre 14 i 18 anys ha permès crear dos equips en aquesta categoria. Així, el Femení B, entrenat per Àngel Codina “Cudi” i el Femení C, entrenat per Ramon Hendrasatya juguen a la mateixa categoria, però en grups diferents. Mentre el Femení B està format per jugadores que ja tenien un rodatge en futbol-11, el “C” està composat bàsicament per l’equip que la temporada passada encara jugava a la categoria infantil, de futbol-7. Això permet un primer rodatge en futbol-11 a aquestes joves jugadores.

 

Femenins
Plantilla del Femení B d'Àngel Codina "Cudi"

 

Ambdós equips estan fent un gran paper a les seves respectives lligues. El Femení B porta cinc victòries i un empat i està situat a la tercera posició de la lliga; dissabte passat va golejar sense pietat al Sabadell, per un clar 10 a 0. Per la seva part, el Femení C, amb 5 victòries i 2 derrotes lluita també a la part mitja-alta de la classificació.

 

Femenins
El Femení C, dirigit per Ramon Hendrasatya

 

També cal fer esment del Femení-7, amb jugadores alevins i infantils que, entrenades per la jugadora del sènior femení Lorena Sánchez, han signat també un molt bon inici de lliga, amb 6 victòries i una única derrota, estant al segon lloc de la classificació. No hi ha dubte que el creixement de la secció femenina, des de la seva creació, no té sostre, convertint-se en l'única secció en la història esportiva de l'entitat que no ha patit fins a la data cap descens de categoria.

 

Femenins
El Femení de Futbol 7 de Lorena Sánchez

 

 

acidH TEB FederacioAcell