Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SETMANA D'HOMENATGES, GOLEJADES I DERBIS

L'Infantil C, reconegut pel títol de la  08/09

Femenins

Alguns equips del Futbol Base escapulat s'han donat un homenatge aquest cap de setmana. A l'Infantil C se li va retre amb el reconeixement de la seva afició al Nou Sardenya. Els jugadors van saltar a la gespa per fer-se la foto amb el Primer Equip i rebre l'aplaudiment pel títol de lliga 08/09. Altres equips escapulats es van donar l'homenatge al seu marcador.

El planter que va formar l'Infantil C de la temporada 08/09, jugant els seus partits com a local al Camp de l'Àliga, i que es va proclamar campiona de lliga (únic títol de base la temporada passada), va ser reconegut pel soci i aficionat europeista al Nou Sardenya. Al descans, plantilla i cos tècnic van ser convidats a un petit refrigeri a la sala de premsa. Els jugadors no només van ser reconeguts aquest diumenge, sinó que van participar activament de l'animació del partit, juntant-se amb les penyes per donar suport al Primer Equip en el seu duel de Tercera contra el Cornellà.

 

Femenins
Plantilla de l'Infantil C de la temporada 08/09, amb el Primer Equip de l'Europa

 

Golejades i derbis al sac

En la part purament esportiva, l'equip homenatjat no ha fallat i a domicili s'ha imposat 0-9 a l'Atlètic Poble Nou, ara com a Cadet D, que és on milita el gruix del planter. Altres equips escapulats s'han donat un festí aquest cap de setmana. Golejades significatives són les del Juvenil D, amb un espectacular 18-0 al Pere Gol i dues en clau femenina: el Femení B (que repeteix pallissa, aquesta jornada 0-10 a La Salle Premià) i el Femení Infantil (guanyant a casa 15-2 al Bonaire). La jornada s'ha tancat de forma rodona amb tres victòries en els tres derbis contra el Sant Andreu d'aquesta setmana. Triomf de l'Infantil B (1-2), i dels Benjamins E i F (3-2 i 2-1 respectivament).

 

acidH TEB FederacioAcell