Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RICHI NISTAL, CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA SOTS'12

El jugador de l'Aleví A, pre-seleccionat

Richi Nistral

Ricard Nistal Martínez, conegut esportivament com Richi, migcampista de l'Aleví A de l'Europa, ha estat pre-seleccionat pel combinat català sots'12 de futbol 7 de cara al proper campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques. El combinat català jugarà un amistós contra l'Aleví del FC Barcelona el proper dimarts dia 9 de febrer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El migcampista ofensiu escapulat, que juga d'interior dret al seu equip, ha rebut el premi d'una convocatòria per jugar amb la samarreta de Catalunya. Richi Nistal, que juga a Preferent amb l'Aleví A escapulat, porta 7 temporades a l'entitat. El jugador va complir una etapa de dos anys a l'Escola, tres de benjamí (incloent un de pre-benjamí) i dos en categoria aleví, comptant l'actual.

 

Richi Nistral
En Richi en un partit d'aquesta temporada contra l'Espanyol

 

El futbolista, peça clau en l'equip entrenat per David Campillo i que ara mateix està situat a la mitja taula de la categoria, jugarà a les 19:15 hores del proper dimarts un amistós de prova contra el Barça de cara a la selecció definitiva. Els jugadors pre-seleccionats són, per ordre alfabètic de club, els següents:


FC BARCELONA

Carles Aleña, Oriol Rey i Ayoub Abou-Olam

UD CORNELLÀ
Jaume Batista, Jaime González i Àlex Rivero

RCD ESPANYOL
Ferran Barrera, Juan Gömez i Ayoub Jilali

CE EUROPA
Ricard Nistal

FUNDACIÓ MATARÓ
Eloi Pena

GIMNÀSTIC MANRESA
Jesús Peñarrubia

JÀBAC TERRASSA
Jesús Aguilar

VILASSAR DE MAR
Adrian Guerrero

 

acidH TEB FederacioAcell