Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CADET A DE LA FUNDACIÓ ES JUGA EL TÍTOL AQUEST DISSABTE

Volen repetir un any més aquesta imatge

Cadet A Fundació

El Camp de l'Àliga pot ser l'escenari (dissabte, 12 hores) de la celebració del títol de lliga del Cadet A. Per ser-ho, els graciencs han de guanyar al San Gabriel B, el seu perseguidor. L'Àliga podria tornar a viure una celebració d'aquest bloc de jugadors com les viscudes els dos darrers anys. L'equip dirigit per Lluís Anglada pot certificar el títol del grup 1 de la Primera Divisió Cadet en el que seria el tercer èxit consecutiu d'aquest grup.

Aquest equip ja ha assolit dos ascensos per la Fundació. Fa dos anys, com a equip Infantil, va pujar a Preferent (a peu d'article, imatge de la celebració final) i l'any passat, com a Cadet, va pujar a Primera Divisió en quedar com a millor segon dels grups de Barcelona. A manca de tres jornades pel final de la lliga, una victòria escapulada contra el San Gabriel donaria el títol matemàtic a l'Europa en un campionat dominat de principi a fi pels jugadors graciencs. El títol de lliga permetria l'equip classificar-se per jugar la promoció d'ascens a categoria Preferent.

Al partit d'anada, els dos conjunts van empatar a dos, per la qual cosa, cas de no aconseguir la victòria, un empat seria també important per l'average i per intentar certificar el títol a la següent jornada. Al compte general de gols a favor i en contra de la lliga, l'Europa té +8 gols a favor respecte el seu rival.

La presència de seguidors escapulats i familiars serà important aquest dissabte a l'Àliga de cara a fer "pressing" per obtenir el tiítol de lliga davant la pròpia afició i celebrar-ho, com es mereix, a casa.

Cadet A Fundació
Celebració de l'ascens a Preferent en etapa infanti (05/06)
Foto: arxiu documental (C) 2008 · ceeuropa.cat

 

acidH TEB FederacioAcell