Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

QUATRE DERBIS CONTRA EL SANT ANDREU EN UN MATEIX DIA!

Tres victòries i una derrota pels europeistes

Richi Nistral

Des de fa uns anys, la rivalitat entre l'Europa i el Sant Andreu s'ha convertit en el derbi més important pels dos conjunts, per sobre d'antigues rivalitats amb equips com Sants o Martinenc. Viure un duel d'escapulats i quatribarrats sempre és interessant, però difícil és veure'n quatre el mateix dia!. Quatre equips de les quatre franges d'edat més altes de base van tenir derbi dissabte.

Un equip Juvenil, un de Cadet, un Infantil i un d'Aleví van jugar el passat dia 6 contra el Sant Andreu. El protagonisme es va repartir al 50% pel que fa als escenaris, dos a Gràcia i dos a terreny visitant. El primer en obrir el foc va ser el Cadet E al Camp de l'Àliga (10:15 hores) amb una victòria per 3-1. Posteriorment, l'Infantil E va visitar el Narcís Sala andreuenc (16:00 hores) per guanyar pel mateix resultat però a la inversa: 1-3. El Juvenil A va rebre al seu màxim rival al Nou Sardenya (17:00 hores) per guanyar per 2-1. L'única derrota dels equips escapulats la va obtenir l'Aleví A, que va jugar a Sant Andreu (18:15 hores) i va perdre per 3-1.

 

Richi Nistral


De fet, tots els partits van acabar amb resultat de 3-1 (ja sigui pels locals o pels visitants) menys el partit del Juvenil A, que ho va fer per 2-1. La màxima rivalitat que s'ha originat entre els dos clubs s'ha notat també a la base de les respectives entitats, convertint-se els Europa - Sant Andreu i els Sant Andreu - Europa en partits que es viuen de forma especial als vestidors dels diferents equips. 


acidH TEB FederacioAcell