Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

'MIC', VALÈNCIA I OVIEDO CUP, DESTINS DE SETMANA SANTA

Alguns equips de base hi prendran part

Tornejos

Durant la propera Setmana Santa s'aturarà la competició oficial de lliga a totes les categories de base, però alguns equips participaran en tornejos que, per aquestes dates, celebren les seves edicions anuals. Cadet B, Cadet D, Aleví A i Aleví B dedicaran aquella setmana a participar-hi. Alguns ho faran a Catalunya i d'altres més enllà del nostre territori.

Tres tornejos protagonitzaran l'activitat esportiva d'aquests quatre equips de base per Setmana Santa: València Cup, Oviedo Cup i MIC (Mediterranean International Cup). A València es desplaçarà l'Aleví B, a Oviedo hi viatjaran el Cadet B i el Cadet D. Per la seva banda, l'Aleví A jugarà el prestigiós 'MIC', que se celebra com és tradicional a les localitats de la Costa Brava.

El Mediterranean International Cup arriba enguany a la seva desena edició. És, de tots, el torneig de més prestigi. La cerimònia d'inauguració se celebrarà el dimecres 31 de març per la tarda al Municipal de Palamós. El diumenge 4 d'abril, al mateix recinte esportiu, se celebraran les finals des de les 9 del matí fins a les 15 hores. Esperem que l'Europa pugui estar present al torneig el darrer dia de la setmana.

acidH TEB FederacioAcell