Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS MILLORS DE LA CASA

Repassem els millors classificats de base

Millor Classificats

Totes les lligues de base estan, a aquestes alçades del calendari, força avançades. Alguns equips lluiten per ser campions, altres per la zona alta, alguns viuen a 'zona de ningú', n'hi ha que lluiten per la permanència i alguns irremediablement baixaran. En repassem els cinc millors equips de tota l'entitat: tres equips masculins i tres equips femenins.

Dos dels 30 equips escapulats de base són, ara mateix, líders de la seva lliga. Són el Cadet B i el Cadet D, un del Nou Sardenya i un del Camp de l'Àliga. Per darrere hi trobem el Femení F7, segon del seu campionat. Empatats a la tercera plaça estan el Benjamí E i el Femení B. Són els cinc millors equips de l'entitat i les seves temporades estan sent més que notables.

 

Millors Classificats
Una imatge del Femení F7 d'aquesta temporada

 

Repassem les xifres d'aquests equips. El Cadet B lidera el campionat amb 53 punts, fruit de 17 victòries i 2 empats. Els graciencs no han cedit encara cap derrota. Per la seva banda, el Cadet D encapçala la taula amb 44 punts, fruit de 14 victòries i també 2 empats. El "D" tampoc ha cedit cap derrota. En categoria Benjamí, l'equip "E" és tercer amb 37 punts. Aquests s'han aconseguit amb 12 triomfs, un empat i tres derrotes. En la vessant femenina, el Femení B, tercer, té 36 punts, aconseguits amb 11 victòries i 3 empats. L'equip tampoc ha cedit cap derrota. Per últim, el Femení F7 suma 43 punts que s'han gestat amb 14 victòries, 1 empat i 2 derrotes.
 
 
Fotos: www.ceefemeni7.org

acidH TEB FederacioAcell