Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AMISTOSOS INTERNACIONALS

Juvenil A i Femení A, amb visitants foranis

Amistosos

Dos equips de la base del club disputaran un partit amistós la propera setmana contra dos equips de fora les nostres fronteres. Tots dos partits es disputaran el dia 10. El Juvenil A es veurà les cares amb un equip universitari del Japó. Per la seva banda, el Femení A rebrà la visita d'un club suec. Una oportunitat única de veure clubs de fora de Catalunya a l'estadi.

L'equip de la universitat de Meiji, al Japó, serà el rival del Juvenil a les 19:30 hores del proper dimecres dia 10 de març. Els dos equips jugaran dues parts de 35 minuts. Pel que fa al Femeni A, l'equip de l'IHF Kalmar serà el rival. L'encontre també es dividirà en dues parts de 35 minuts. El partit començarà a les 21 hores.

Per a poder realitzar la disputa d'aquests partits, se suspendran els entrenaments dels següents equips: Aleví A, Aleví B, Juvenil B i Juvenil C.  L'equip masculí del Japó milita a la primera divisió universitària i l'equip del Kalmar a la primera divisió sueca. Per a tots dos equips els amistosos serviran per fer proves i donar minuts als jugadors i jugadores menys habituals.

acidH TEB FederacioAcell