Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JUGADORS DE L'ALEVÍ E VAN CÓRRER A LA CURSA PÀLCAM

Ho van fer vestits amb l'escapulada

Futbol BaseSis jugadors de la base gracienca, concretament membres de l'equip Aleví E, van prendre part el passat dia 14 de la popular cursa atlètica Pàlcam 'Memorial Mercè Palacín', organitzada per l'escola del mateix nom. Els joves futbolistes van voler participar-hi vestint els colors del CE Europa en una de les curses populars escolars més conegudes dels barris de l'entorn.

En Víctor, en David i en Ricard (a la foto inferior a la fila superior, d'esquerra a dreta) i en Pol, en Francesc i en Marc (a la fila inferior, en el mateix ordre), jugadors del Futbol Base gracienc que formen part de la plantilla de l'Aleví E, que juga els seus partits al Camp de l'Àliga, van voler mostrar també les seves condicions atlètiques a la 23a edició d'aquesta cursa.

La Cursa Pàlcam va sorgir l’any 1987 i, any rere any, ha anat incrementant el nombre d’escoles i corredors participants. Aquesta competició, molt marcada escolarment, va gaudir de molta popularitat i consolidació durant els anys 90 i la seva organització i solidesa ha arribat fins als nostres dies.

 

Futbol Base
Els sis jugadors que van prendre part a la cursa

 

acidH TEB FederacioAcell