Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CADET D: 50 PARTITS INVICTE!

Rècord espectacular d'una gran fornada

Futbol BaseEl Cadet D, que juga els seus partits de lliga al Camp de l'Àliga, va establir en la seva jornada de lliga del cap de setmana passat un registre històric: ni més ni menys que 50 partits consecutius sense còneixer la derrota. Aquests partits es compten entre la temporada passada i l'actual. Un registre històric que està a l'alçada de molt pocs equips federats.

En aquesta passada jornada, amb la victòria 0 a 4 al camp dels Escolapis, aquest grup de jugadors ha assolit una fita important, 50 partits de lliga invictes ( des de l’11 de maig de 2008), amb uns registres realment impressionants: 41 partits guanyats, 9 empatats, i amb un gol average de 228 gols a favor i tan sols 30 en contra. El grup, que la temporada passada era equip infantil, va quedar campió de lliga de 1a divisió i aquest any va líder a la 2a divisió cadet, amb 115 gols a favor i 12 en contra.

 

Futbol Base
La plantilla del Cadet D veient el Primer Equip al Nou Sardenya el dia
del seu homenatge com a campions de la 08/09

 

El Cadet D de l'Europa té, ara mateix, el millor gol average de tots els equips cadets de totes les categories de Catalunya,  que sumen prop de 700 equips. L'equip també ha guanyat tots els partits amistosos que ha jugat, fins i tot contra el cadet de la Gramanet de categoria Preferent, jugat aquest any al Nou Sardenya (2-1). Un combinat d’aquests jugadors també es va proclamar campió de la Barcelona Cup Infantil 2009. Sens dubte, una generació històrica que mereix les més reconegudes felicitacions.

 

Foto: europacadete-d.blogspot.com

 

acidH TEB FederacioAcell