Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JORDI ROGER DEIXARÀ LA BANQUETA GRACIENCA AL JUNY

El tècnic dirigirà al Juvenil A del Cornellà

Comiat Roger

L'entrenador del Juvenil B, Jordi Roger, que està signant una històrica temporada a Lliga Nacional (la primera a la història del segon equip juvenil del club), donarà el salt a Divisió d'Honor la temporada vinent a les files del Cornellà. El tècnic ha volgut acomiadar-se de l'afició i la gent del club. Com a tota persona amant del futbol (sigui jugador o tècnic), el fet de progressar en la carrera particular és un punt important a la vida i un tren que passa poques vegades. Roger ha decidit provar sort a la màxima categoria del futbol juvenil.

El tècnic gracienc, que va arribar a ser jugador del Primer Equip, ha completat un cicle d'èxit a la base gracienca, signant en les dues darreres temporades una final de Copa Catalunya (Juvenil B 06/07) i una lliga, a Nacional, al capdavant de la classificació (Juvenil B 07/08) a la que encara li resten quatre jornades.

Jordi Roger ha fet arribar a ceeuropa.cat una carta de comiat dirigida a tots els europeistes i que tot seguit reproduïm:

 "Vull fer saber a tota la família europeista que, després d'unes setmanes de reflexió i estar pensant en el meu futur, he decidit marxar de l'Europa i fitxar pel Cornellà juvenil de Divisió d'Honor. Ha estat una decisió molt pensada i consultada amb la família i amics. Pot ser que sigui una decisó arriscada, però a vegades, a la vida (i més en el món del futbol) s'han de prendre decisions.

El temps dirà si ha estat o no una decisió encertada. Abans de marxar, m'agradaria donar les gràcies a tota la família europeista pel suport incondicional que m'han demostrat. Des del soci número 1 fins l'encarregat del camp, passant per responsables de material, massatgistes i directius. Sobretot vull donar les gràcies a Ángel Gómez i a Juanjo Isern. Ells són els 'culpables' positius d'aquests anys tan meravellosos que he passat en aquest gran club. Ara fa tres anys que em van proposar ser l'entrenador del Juvenil B de l'Europa, fet que no em vaig pensar ni un moment per dir que sí. Gràcies per confiar en mi i donar-me aquesta gran oportunitat.

Moltes gràcies també a Gils de Bode. En el seu any de mandat m'ha demostrat sempre el seu suport i ha estat molt atent a les meves peticions i les del Juvenil B. Aquest any no ha pogut ser, 'presi', però qui sap si l'any que ve, o l'altre o... La meva porta sempre estarà oberta a tornar.

Per últim, i no per això menys important, vull donar-li mil gràcies al Sr. Arturo Ramírez per tot el que ha fet per mi en aquestes tres anys. S'ha portat amb mi com un pare i sempre li estaré molt agraït.

En nom meu i del meu pare, desitjar-li a l'Europa el màxim d'èxits possibles. Sempre portaré l'Europa dins el meu cor. Gràcies a tothom.

Jordi Roger "

Vídeo L'entrevista d'inici de lliga a Europa TV

acidH TEB FederacioAcell