Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA, PIONER AMB LES NOVES NORMES DE FUTBOL 7

Un amistós jugat amb les regles del futur

Futbol BaseLa Federació Catalana de Futbol té la intenció de sotmetre a votació de la seva propera Assemblea General la reforma del futbol de base en categoria aleví. L'Europa va disputar aquest diumenge un amistós contra un equip del Japó aplicant les normes que podrien ser aprovades i fetes servir en breu pels reglaments de competició que afectin aquesta categoria.

Un combinat de jugadors nascuts el 1997 i 1998 de l'Aleví A i l'Infantil D es van enfrontar el passat diumenge a un equip del Japó, el Shizuoka PFA, amb el resultat de 5-10. El partit es va acordar fa un mes aprofitant l'estada d'aquest club a la ciutat de Barcelona on jugarà diferents partits davant equips com la Damm, FC Barcelona i RCD Espanyol.

El partit es va disputar al camp de l'Àliga i es va aprofitar la nova proposta de futbol de base de la FCF que es va fer pública divendres,  per dividir el partit en 4 temps de 18 minuts amb un descans entre quarts de dos minuts i on tots els jugadors havien d´'haver participat abans de l'última part. Això, unit a que es va fer en les dimensions de futbol 7, va fer que l'Europa hagi estat el pioner en estrenar la nova normativa pendent d'aprovar en la pròxima Assemblea General.

acidH TEB FederacioAcell