Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOBLE ÈXIT ESPORTIU DE BASE AL CAMP DE L'ÀLIGA

Cadet A i Infantil B: Objectiu assolit!

Èxits a l'Àliga

Aquest cap de setmana el Camp de l'Àliga ha viscut un doble èxit esportiu. El Cadet A s'ha proclamat campió de lliga i l'Infantil B ha assolit la permanència a la categoria. De mica en mica s'acaben totes les competicions i el balanç d'enguany segueix sent fins ara molt positiu. A la permanència del Juvenil A i el Juvenil B del Nou Sardenya, el títol de lliga de les noies de l'Infantil Femení i el rècord de puntuació del Femení A, s'hi sumen ara dos equips més de la família escapulada.

A falta de dues jornades per acabar el campionat, l'Infantil B de la Fundació, entrenat per Gonzalo Riutort, va assolir la permanència a la Primera Divisió golejant per un contundent i clar 7-0 al Polvoritense. L'equip, que ha fet una gran segona volta, podria fins i tot haver acabat el campionat en millor posició amb un xic més de sort. La implicació de tots els estaments de l'equip ha fet possible que el conjunt gracienc pugui seguir un any més en aquesta categoria.

Per la seva banda, el Cadet A va complir amb els pronòstics optimistes i amb un 2-0 al San Gabriel (amb gols de Fonsi i Eric) va assolir a casa el títol de campió de Primera, classificant-se automàticament per jugar la promoció d'ascens a Preferent.

Èxits a l'Àliga
Èxits a l'Àliga

Fotos: Plantilla de l'Infantil B (superior) i del Cadet A (inferior)

acidH TEB FederacioAcell