Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CAMPIONS A SANT QUIRZE!

Títol de benjamins per Setmana Santa

Futbol BaseEl descans de la lliga a les competicions de base per Setmana Santa no ha fet que els més petits de la casa s'hagin aturat. Molts equips de l'Europa han aprofitat les dates festives per prendre part a diferents tornejos. En categoria benjamí, l'Europa es va proclamar campió a Sant Quirze de Besora. El conjunt gracienc va presentar una barreja de jugadors A, B i C.

Entrenats per Edu Soler, l'Europa va prendre part en categoria benjamí al torneig de futbol 7 de Setmana Santa de Sant Quirze de Besora. La selecció de jugadors va comptar amb nou futbolistes del Benjamí A (Marc, Jaume Salvadó, Gerard, Carlos, Ramon, Joan, Pol, Carles Ricart i Jaume Ballesteros), tres del B (Iñaki, Martín i Marc) i dos del C (Alex i Santi).

El torneig era el primer d'aquest tipus que celebrava el club local. El "1r torneig futbol base Setmana Santa de Sant Quirze de Besora" va caure aquest divendres en favor de l'Europa, que suma un campionat més de base a les seves vitrines. El torneig estava dividit en dos grups. Al grup 1: Manlleu, At. Balenyà B, Les Presses B i Sant Quirze. Al grup 2:  Seva, Les Presses B, Europa i At. Balenyà A. L'Europa va ser l'únic equip que va guanyar tots els partits del grup. Els resultats dels escapulats van ser: Europa 5 - Les Presses 0; Seva 1 - Europa 6; Europa 11 - At. Balenyà 0.

Un cop a semifinals, els nois de la pedrera gracienca es van imposar, ja en horari de tarda, al conjunt local. Un Sant Quirze 0 - Europa 6 va permetre als escapulats arribar a la final. A tres quarts de sis de la tarda, un 4-0 a l'equip "A" de Les Presses va arrodonir una tarda perfecta de l'Europa, plena de victòries. Joan Bergé, a més, va rebre el trofeu a màxim golejador del torneig. Enhorabona als campions!

 

IMATGES DEL TORNEIG DE SANT QUIRZE DE BESORA

Futbol Base
L'equip de l'Europa campió

Futbol  Base
Intercanvi de banderins entre els capitans de l'equip local i l'Europa

Futbol  Base
Una jugada del torneig

Futbol  Base
Capità i tècnic amb el trofeu de campions

Futbol  Base
Foto de família amb el títol de guanyadors

 

Fotos: Judith Mani i Juanjo Gispert

 

acidH TEB FederacioAcell