Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BALANÇ DELS CAMPIONATS JUGATS PER SETMANA SANTA

L'Atlético, botxí en dos campionats diferents

Futbol BaseUn campionat (el de Sant Quirze de Besora), tres classificacions per quarts de final i dues eliminacions a la primera fase és el balanç de la participació aquesta Setmana Santa dels equips de l'Aleví A, l'Aleví B, el Cadet B, el Cadet D i dos combinats de benjamins en diferents tornejos i competicions. En alguns casos es va jugar contra equips de primer nivell.

Diversos equips del Futbol Base europeista van disputar tornejos durant la Setmana Santa. Un combinat de benjamins es va desplaçar a Osona, on es van proclamar campions del Torneig de Setmana Santa de Sant Quirze de Besora, tal com va informar ahir ceeuropa.cat en l'article que podeu trobar també a la portada d'aquest lloc web. Un altre combinat, dels equips D i E, va jugar la Barcelona Premier Cup, l'Espanyol va eliminar l'Europa als quarts de final. El conjunt escapulat es va classificar tot i tenir al grup el Talentos Rizzi, campió del torneig. L’Aleví A va disputar el prestigiós Torneig Internacional MIC, on després de guanyar tots els partits de la primera fase, va caure eliminat als vuitens de final en perdre enfront l’Atlético de Madrid, equip que finalment es va proclamar campió en derrotar al FC Barcelona  a la final disputada a Palamós.

L’Aleví B va jugar la Valencia Cup amb dos equips de futbol 7. Un d’ells, fou eliminat a quarts de final en perdre enfront Las Rozas. Els Cadets B i D van viatjar fins a Astúrias per jugar l’Oviedo Cup. El Cadet D, malgrat perdre tres partits a la primera fase, va deixar molt bones sensacions davant equips del potencial de l’Oriola, Sporting de Gijon i Valladolid. En la fase de consolació, després de derrotar al Juventud Estadio a semifinals, van guanyar la final derrotant l’Avilés Industrial per 3 a 1. Per la seva banda, el Cadet B va quedar segon a la primera fase, només superat pel Racing de Santander. Ja a quarts de final, els escapulats van ser eliminats per l’Atlético de Madrid, en perdre per 1 a 0, amb un gol dels madrilenys al temps d’afegit del partit.

 

IMATGES DE L'ALEVÍ AL "MIC FOOTBALL"
Futbol Base
L'equip de l'Aleví A en una foto de família al torneig

Futbol  Base
Una jugada del torneig de la Costa Brava

Futbol  Base
Tomàs Terrats, Ramon Obis i Sergi Salvadó, amb el trofeu acreditatiu MIC

 

 

Fotos: Xavier Salvadó (reportatge) i micfootball.com (obertura)


acidH TEB FederacioAcell