Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL C TAMBÉ S'ASSEGURA LA SEVA CATEGORIA

La derrota del Llefià assegura la Preferent

Salvats!

Després del gran triomf per 4-1 davant la DAMM el passat dijous, el Juvenil C afrontava el cap de setmana esperant el resutat del Llefià. Si guanyava, tots dos equips es jugaven la vida a la següent jornada. No obstant, la victòria del Granollers B ha evitat qualsevol patiment als escapulats. El Llefià va caure ahir diumenge per 3-1 i està a 4 punts del conjunt de Natalia Astrain. La darrera setmana, Llefià-Europa, serà totalment de tràmit, fet difícil de pensar fa unes setmanes.

La recta final del conjunt gracienc ha valgut el premi de la salvació. L'empat a casa amb la Fundació Figueres, la victòria per 2-3 enfront la PB Anguera, l'empat 'in extremis' al Nou Sardenya 4-4 davant el Jàbac, la victòria per 1-2 a la recta final de l'encontre al terreny de joc de la Gramenet B i, finalment, el clar i contundent triomf contra la DAMM C (4-1) han fet que el conjunt gracienc hagi sumat 11 dels darrers 15 punts en joc per assegurar-se la permanència. De fet, els escapulat no perden des del 29 de març, on van caure derrotats al camp del Mollet.

Aquesta gran ratxa ha provocat que la darrera jornada que tothom preveia d'infart i de duel directe entre el Llefià i l'Europa, no tingui ja trascendència per cap dels dos equips. Així doncs, no caldrà patir fins al darrer moment de la lliga i, una nova temporada més, la 08/09, podrem veure els tres juvenils de l'Europa a les tres màximes categories del futbol espanyol i català.

acidH TEB FederacioAcell