TÍTOLS PELS BENJAMINS A, B i E, INFANTIL B I JUVENIL D

Cap de setmana d'èxit a quatre tornejos

Futbol BaseTres títols més formaran part dels aconseguits pels diferents equips de l'Europa durant el mes de juny als diferents tornejos en que els equips de base participen. Aquest passat cap de setmana els Benjamins A i B, l'Infantil B i el Juvenil D van aconseguir alçar-se amb la copa dels respectius campionats. El Futbol Base agafa el protagonisme mediàtic.

El Benjamí A, que ja va guanyar el torneig de Sant Feliu de Llobregat la setmana passada, ha fet el seu particular "doblet" a Badia del Vallès. L'equip es va alçar amb el títol quedant invicte, tal com el torneig anterior. Un 18-0 al Sabadell, un 11-0 al Badia B i un 8-0 contra el Badia C va portar l'equip a la final. Allà, l'Europa va patir una mica més per guanyar el torneig, però es va imposar 2-6 als amfitrions, el Badia.

IMATGES DEL BENJAMÍ A CAMPIÓ

Futbol Base

Futbol Base

Per la seva banda, el Benjamí B no es va quedar enrere i també va aixecar la copa al torneig de Mollet. L'Europa va golejar en tots els seus partits de la fase de grup: 3-1 al Vilassar, 5-0 al Barberà i 5-1 al Molletense.  L'aposta dels escapulats, amb un futbol de toc, va ser la més lluïda d'un torneig molt ben organitzat. La final disputada al Vallès va tenir color barceloní. Europa i Martinenc es van veure les cares pel títol en un derbi fora del campionat de lliga. Un 3-1 al marcador va deixar la copa a Gràcia. Els integrants de l'equip campió van ser: Guillem, Martí, Eduard, Óscar, Diego, Miguel, Marc, Martín, Pep, Max i Lluc, dirigits per l'Aleix.

IMATGES DEL BENJAMÍ B CAMPIÓ

Futbol Base

Futbol Base

En categoria infantil, l'equip "B" de l'Europa es va proclamar campió del torneig de San Cristóbal. El trofeu va disputar-se en format triangular amb la presència del conjunt local, la Barceloneta i el Calanda, equip de Teruel. L'Europa va golejar 4-0 al San Cristóbal, va empatar sense gols amb la Barceloneta i va guanyar per 4-1 al Calanda. Així doncs, al final del torneig es va arribar amb empat a set punts amb la Barceloneta, que també havia guanyat els seus dos partits restants. La diferència de gols va donar el títol als europeistes.

A Montcada i Reixac, el Juvenil D de l'Europa va imitar als seus equips germans i també va alçar ben alt el títol de campió. Amb un futbol total sobre la gespa (tothom ataca, tothom defensa), l'equip escapulat va guanyar el trofeu amb un 0-1 contra el Mercantil i un 1-0 contra l'Escola Montcada i Reixac. Al camp de la Ferreria, l'Europa va ser l'equip amb una millor aposta de futbol.

IMATGE DEL JUVENIL D CAMPIÓ

Futbol Base

El millor dels benjamins també va ser campió

Fa dues setmanes, el Benjamí E de l'Europa es va proclamar campió del torneig organitzat per la Cultural Deportiva Carmelo. Els escapulats van superar als amfitrions per un contundent 1-6. D'aquesta forma, l'equip gracienc va tancar la seva temporada de forma brillant.

El Benjamí E ha estat el millor classificat de tots els benjamins del club en el seu campionat regular de lliga. Va acabar en tercera posició a la lliga, amb 20 partits guanyats, 2 empatats i 6 perduts. Amb una espectacular xifra de 104 gols a favor per només 44 en contra. L'equip entrenat per Carlos Guzman -que enguany jugarà al Primer Equip escapulat- i José Mora, està format per: Carlos, Bruno, Jaume, Dídac, Guillem, Álex, Guillermo, Marcos, Víctor, Jordi i Pablo.