Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CADET B I INFANTIL B, CAMPIONS... CONTRA EL VILLARREAL!

Gran paper dels equips al torneig de L'Arboç

Futbol BaseEl Futbol Base de l'Europa segueix triomfant en aquest mes de juny i no para d'acumular títols. Els darrers en fer-ho, el Cadet B i l'Infantil B aquest cap de setmana -l'Infantil per partida doble-. Al Turó de la Peira i a L'Arboç, els equips de l'Europa es van alçar amb els respectius títols amistosos. Aquest és un dels junys més exitosos del club.

L'Infantil B de l'Europa va començar el seu cap de setmana de triomf el dissabte al Turó de la Peira. El torneig tenia dos triangulars com a grups de quarts de final. En un, l'equip amfitrió, el Sant Andreu i l'Europa. En l'altre, el Marianao Poblet, el Badalona i la Gramenet. Van passar a les semifinals Europa, Sant Andreu, Gramenet i Badalona. El conjunt escapulat va superar per 1-0 al Badalona i a la final es va trobar amb la 'Grama', amb qui va empatar 1-1 però va superar als penals, fent-se amb el títol del torneig.

 

L'INFANTIL B AL TURÓ DE LA PEIRA

Futbol Base
Els campions, sobre la terra del camp del Turó de la Peira

 

A L'Arboç, tres equips del club van prendre part diumenge del Memorial Amador Rodríguez: el Cadet B, l'Infantil B i l'Aleví A. En categoria aleví, els dos primers classificats d'un triangular es van jugar la final del torneig.  Ribes 1 - Cubelles 0, Europa 0 - Cubelles 1 i Europa 2- Ribes 1 van ser els resultats. Europa i Ribes es van jugar el títol. Després d'un 2-2 al marcador, el Ribes va alçar-se amb el campionat als penals.

Pel que fa a l'Infantil B, amb el mateix format, els resultats del seu triangular van ser: Villarreal 1 - Europa 0, Europa 3 - La Floresta 0, Villarreal 2- La Floresta 1. Els dos primers, en aquest cas Villarreal i Europa, es van jugar el títol a la final. Malgrat perdre a la fase triangular, l'Europa va superar l'infantil de l'equip groc de Primera Divisió per 3-2, proclamant-se brillant campió. A banda del títol, l'equip es va endur els trofeus d'equip més golejador i menys golejat.

El Cadet B va protagonitzar una fita similar. No va poder superar al Villarreal a la fase trianguar (1-1). Tots dos equips, però, també es van jugar el títol, donat que els de Castelló van guanyar 3-1 al Vendrell i l'Europa va empatar-hi 0-0. A la final, un 1-0 de l'Europa davant el "submarí groc" va provocar el doblet d'equips europeistes a L'Arboç. El Cadet B també va assolir el títol de menys golejat.

 

CADET B I INFANTIL B AL TORNEIG DE L'ARBOÇ

Futbol Base
L'Infantil B, equip campió del torneig

Futbol Base
Celebració del primer gol de l'Infantil B al Villarreal

Futbol Base
La plantilla del Cadet B que va quedar campiona

Futbol Base
Un títol lluitat i merescut pel Cadet B escapulat


acidH TEB FederacioAcell