Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FESTA DE BASE, FESTA VERDA!

Inauguració oficial de la gespa de l'estadi

Futbol BaseEl Nou Sardenya viurà una festa doble durant la matinal del proper diumenge 3 d'octubre. L'estadi inaugurarà de forma oficial la seva gespa, amb la presència de les màximes autoritats de la ciutat, a la vegada que presentarà tots els seus equips federats del Futbol Base abans del partit Europa-Manlleu, que començarà 30 minuts més tard de l'horari habitual de matins a l'estadi.

Malgrat que ja s'han jugat una bona colla de partits oficials sobre la nova superfície de joc, el Nou Sardenya celebrarà la inauguració oficial de la nova superfície aquest diumenge, en un acte on està prevista la presència de les màximes autoritats locals de Gràcia, de l'Ajuntament de Barcelona, així com també la presència de l'alcalde Jordi Hereu. La presentació dels equips federats de l'entitat obrirà el foc de la matinal.

 

Futbol Base
Cartell anunciador de la gran festa d'aquest diumenge a Gràcia

 

A les 11 del matí, els 30 equips federats de l'Europa desfilaran per la gespa i seran presentats als pares, mares i seguidors presents a la graderia. Passada mitja hora, aproximadament, serà el torn dels parlaments institucionals i la inauguració de la nova superfície de joc de l'estadi. A les dotze del matí, els primers equips d'Europa i Manlleu sortiran a escalfar mentre ceeuropa.cat i el Twitter oficial de l'Europa començaran a repassar les formacions de tots dos equips. A les 12:30 hores donarà inici el partit, corresponent a la sisena jornada del campionat de Tercera Divisió.

acidH TEB FederacioAcell