Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

INAUGURACIÓ DE GALA

Gran festa de la base i estrena de la gespa

El ClubLes obres de reforma de la gespa artificial del Nou Sardenya i les accions paral·leles al perímetre del terreny de joc van ser oficialment inaugurades per les autoritats locals el passat diumenge al matí, coincidint amb la presentació de tots els equips federats, masculins i femenins, del CE Europa. La festa va tenir una gran acollida social.

El Nou Sardenya va viure la seva "festa verda" el passat dia 3 d'octubre amb la presència de les màximes autoritats de la ciutat i de Gràcia. L'acte va ser encapçalat per l'alcalde Jordi Hereu, acompanyat de bona part del seu consistori, així com del president del districte de Gràcia, Ricard Martínez, i el regidor de Gràcia, Guillem Espriu, acompanyats de la majoria de representants polítics de la Vila. Tots ells són part clau impulsora d'unes millores i reformes necessàries a l'estadi gracienc. També hi va assistir Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol.

Els jugadors i jugadores de base van distribuir-se sobre la gespa formant la paraula "compromís". Presidint el centre del camp hi havia la bandera històrica de l'Europa (portada per les jugadores del femení Llorença Gasull i Vanessa Obis), i les banderes de Catalunya i Gràcia, portades per dos jugadors de la base, Xavi Sucarrats i Àlex Rodríguez, respectivament. L'acte, presentat per Carlos Pablos, va comptar també amb les intervencions d´Éric Blasco, davanter del Juvenil A -encarregat de llegir un manifest en representació de tota la base- i de l'alcalde Jordi Hereu i el president del club, Guillaume de Bode, en nom de les autoritats presents.

Una cinta blava -color de Gràcia- va ser tallada per l'alcalde Hereu, simbolitzant així la inauguració oficial de les reformes que ha viscut el Nou Sardenya durant aquest estiu. Els trabucaires de la Vila de Gràcia van donar el toc de traca i contundència que simbolitzava el fi d'una festa que va precedir el partit de lliga Europa - Manlleu. L'estadi va presentar, com no podia ser d'altra manera, la millor entrada de la temporada.

 

IMATGES DE L'ACTE

El Club

El  Club

El  Club

El  Club

El  Club

 

 

acidH TEB FederacioAcell