Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS BENJAMINS "A" i "B" SIGNEN UN INICI DE LLIGA AMB TOT GUANYAT

Els dos estan a dalt en un inici de luxe!

Futbol BaseSis partits i sis triomfs. Aquesta és la marca que registren, fins al dia d'avui, els dos primers equips benjamins de l'entitat. L'inici de lliga per aquests dos equips de la Fundació és, sens dubte, espectacular. Aquest balanç se suma al gran inici de lliga que altres equips de l'entitat també estan protagonitzant en un any que marcarà, a la llarga, un creixement esportiu.

El Benjamí A és líder del seu grup, en solitari, invicte i amb sis de sis en triomfs. L'equip porta 38 gols a favor i 10 en contra. Rivals directes en la lluita pel títol com la Damm, L'Hospitalet o el Santa Eulàlia han estat derrotats pels joves jugadors europeistes. Un gran inici, sens dubte, per un planter format a l'Escola de Futbol de l'entitat i que ha anat madurant, tot i la curta edat, dins la casa. Formen l'equip: Martí Molas, Francesc Trescents, Víctor Comino, Marc Torrellas, Bruno Véscovo, Jaume Ferrerons, Álex Navarro, Álex Torrellas, Álvaro López, Alejandro Rodríguez, Dídac Casellas, Ignasi Vilas i Alexandre Cirici, tots ells entrenats per Éric Cristófol.

Futbol Base
L'equip del Benjamí A de la Fundació Privada Esportiva Europa

 

No es queda pas enrere el Benjamí B, amb idèntica marca de resultats: 100% de triomfs en idèntic número de partits.  L'equip gracienc és el més golejador de la seva lliga i el menys golejat, fets que acompanyen i encara ressalten més el bon inici esportiu i futbolístic de la plantilla. Formen l'equip: Carles, Álex Moreno, Dídac, Guillem, Guillermo, Jaume, Jan, Pol, Santi, Jordi i Àlex Pons, entrenats per Carlos Guzman i José Mora. Tots dos equips, sumats a altres equips de l'Europa, petits i grans, formen part de les grans esperances de futur de l'entitat. Qui sap si un dia haurem d'escriure que alguns d'ells debutaran al Primer Equip europeista.

 

acidH TEB FederacioAcell