Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA FESTA DE L'ESPORT GRACIENC RECONEIX ALS CADETS B i D

Premi pels campions de la lliga 09/10

Futbol BaseLa XIII edició de la Nit de l'Esport gracienc (que ara ha canviat de nom pel de Festa de l'Esport) va premiar els millors equips i esportistes de la Vila del curs passat. Els actuals Cadet A i B, que l'any passat (com a bloc) van formar els cadets B i D, van ser reconeguts pel districte pels seus títols de lliga. L'acte, però, va patir mancances d'organització.

L'edició d'enguany de la Festa de l'Esport es va celebrar a l'Espai Jove Fontana, però no a la seva sala principal. La fusió dels antics torns de tarda i nit en un de sol, va acumular molta gent: esportistes, premiats, representants d'entitats i familiars que van fer petita la sala. De fet, alguns premiats van haver d'esperar el seu torn de recollida de premi fora de la mateixa, constatant un error de càlcul i logística organitzativa.

Futbol Base
Futbol Base
Els equips cadets de l'Europa que van ser reconeguts

 

Ja fa uns quants anys que aquest acte ha anat perdent de mica en mica popularitat i emoció. Antigament, a cada categoria hi havia tres finalistes i s'escollia un guanyador. Parlant d'esport, era lògica una Nit de l'Esport també competitiva. Un jurat seleccionava els mèrits més destacats de cada temporada. Des de fa una colla d'anys, els campions de lliga i els classificats entre els primers a nivell de Barcelona, Catalunya, Espanya, Europa i/o món, reben premi automàticament. Moltes entitats esportives i els propis practicants consideren que aquest automatisme li treu emoció i ritme a l'edició anual d'aquest acte gracienc.

 

acidH TEB FederacioAcell