Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL FUTBOL BASE DE L'EUROPA VIU UN MOMENT MOLT DOLÇ

La majoria d'equips, punters a la lliga

Futbol BaseEls llorers dels equips de Futbol Base de l'Europa tornen a recuperar de mica en mica el color verd. Després d'un any de transició amb canvis a la coordinació esportiva formativa, els equips més destacats del club i cridats a ser referents de l'etapa de formació van camí de recuperar el seu nivell perdut per situar de nou l'Europa al punt del mapa que sempre ha merescut.

Després del difícil any de transició viscut la temporada passada, que va acabar amb dos descensos i dos ascensos, l’Europa ha arribat a l’equador de les lligues amb plenes opcions de recuperar les categories que en els darrers anys es van anar perdent. Així, en quant als equips Juvenils, l’A lluita aferrissadament amb Gavà, Reus i Mollet per assolir alguna de les dues places que portarien l’equip a l’èlit estatal del futbol juvenil, la Divisió d’Honor.

El Juvenil C, amb jugadors íntegrament en el seu primer any de juvenil, lluita amb el Santa Eulàlia per assolir l’ascens a Preferent. Per la seva banda, el Juvenil D, del Camp de l’Àliga, lidera en solitari la classificació i té un marge de sis punts respecte el Pomar, el seu perseguidor. L’anhelat ascens a Primera Divisió sembla que enguany no s’escaparà. El fet més destacat es dóna en la categoria de cadets ja que els tres equips són líders de les seves lligues. El Cadet A i el Cadet B, la ja famosa collita del 95, són líders en els seus grups de Preferent, la qual cosa suposaria que ambdós tindrien ascens a Divisió d’Honor. El fet que només hagi un grup de Divisió d’Honor impediria que els dos equips assolissin l’ascens. Per la seva banda, el Cadet C és líder destacat a Primera Divisió i té un peu a Preferent.

Així les coses, l’Europa podria tenir la temporada vinent un equip cadet a Divisió d’Honor i dos a Preferent, un fet que mai, fins ara, s’ha aconseguit. L’Infantil A és líder destacat també a la seva lliga i el retorn a la màxima categoria infantil no sembla que hagi d’escapar-se. En alevins, tant l’A com el B segueixen en opcions d’assolir també la màxima categoria. Cal destacar també l’Aleví C, que compta els seus partits per victòries, la majoria golejades, i té ben a l’abast l’ascens a la segona categoria aleví del futbol català. Malgrat aquest gran moment dels equips de base escapulat, el coordinador general, Jordi Vela no vol eufòries encara i afirma que “no hem guanyat res ni assolit cap ascens; hem de seguir com fins ara, treballant en silenci i amb la màxima humiltat, només així arribaran els èxits que tots desitgem i mereixem”.

 

acidH TEB FederacioAcell