Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

S'ATUREN LES LLIGUES DE BASE

Descans de la competició pel pont

Futbol BaseAquest proper cap de setmana no hi haurà competició de base, en cap categoria, pels equips del Club Esportiu Europa. La festivitat del dilluns dia 7 provoca un pont de tres dies que les federacions (catalana i espanyola) han aprofitat per donar un petit respir al ritme competitiu de la temporada. La següent jornada es disputarà d'aquí dos caps de setmana.

La lliga de Tercera i de la Nacional femenina no s'aturen. El Primer Equip i el Femení A disputaran amb normalitat els seus partits aquesta setmana. La resta d'equips, en la seva totalitat, descansaran. És per això que ceeuropa.cat no publicarà el tradicional document PDF amb l'agenda de partits de tots els equips de base. La secció "L'Agenda" tornarà a activar-se d'aquí dos caps de setmana. .

Per saber totes les novetats i horaris dels partits del Primer Equip i el Femení A citem als socis, aficionats i lectors de ceeuropa.cat a l'article de "La Prèvia" que el proper divendres oferirà l'estat dels dos equips (sancionats, baixes i dubtes de convocatòria), així com un context de la jornada pels dos equips.

 

acidH TEB FederacioAcell