Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ANGOY, PROTAGONISTA A BTV

Reportatge a l'entrenador del Juvenil B

Futbol BaseJesús Angoy és l'entrenador del segon equip més important del Futbol Base escapulat. Amb un passat professional d'elit tant al futbol com al futbol americà, el tècnic del conjunt gracienc ha estat objecte d'un reportatge del departament d'esports de Barcelona Televisió. Angoy veu al Primer Equip jugant el PlayOff. Podeu veure el vídeo amb l'entrevista a l'enllaç inferior.

El tècnic del Juvenil B fa temps que està vinculat a l'Europa, com a entrenador de porters. Enguany Angoy ha fet el salt a les banquetes per agafar les regnes del Juvenil B. Pel tècnic aquesta és "una experiència nova per mi perquè no té res a veure ser jugador a haver de portar un grup de nois". Respecte la valoració de l'equip, l'entrenador escapulat està "molt content de com ha evolucionat i espero que en el que resta de la segona volta l'equip demostri que són jugadors de molta més qualitat del que fins ara s'ha vist sobre el camp".

Respecte el Primer Equip gracienc, Angoy creu que aquest "serà l'any on el Primer Equip es ficarà a la promoció i pot aconseguir alguna cosa atractiva i aconseguir l'objectiu que tots volem". Podeu veure el reportatge sencer i la resta de declaraciós de Jesús Angoy al següent enllaç del portar de notícies de BTV .

 

Futbol Base
Angoy, dirigint un partit aquesta temporada

 

 

acidH TEB FederacioAcell