Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DISSET PARTITS AJORNATS

La pluja va afectar greument al calendari

Futbol BaseMés de la meitat dels partits de base del passat cap de setmana, tant en categoria masculina com femenina, es van haver d'ajornar per culpa del fort aiguat que va afectar Catalunya sencera el dissabte dia 12. Gairebé la totalitat d'aquests partits s'hauran de jugar en dies entre setmana en les futures dates, donat que en pocs calendaris resten caps de setmana lliures per fer-ho.

El passat era un dels caps de setmana on les incidències que podia provocar el clima eren més clares fins i tot 48 hores abans. Sense cap mínim dubte, totes les previsions van apuntar, amb encert, a un dissabte passat per aigua amb extensió a tot el territori català i de forma ininterrompuda. Diversos camps de molts equips, entre ells l'Europa, van quedar inservibles durant unes hores per a la pràctica del futbol.

L'equip de base de més nivell entre els afectats, el Juvenil B, no va poder disputar el seu partit contra La Torreta, i és per això que ni avui ni demà figurarà la seva crònica habitual a ceeuropa.cat. Aquest partit té molts números de disputar-se el dimecres 23 d'aquest mateix mes. Sigui com sigui, la pàgina web oficial del club oferirà la crònica corresponent a posteriori de la disputa de l'encontre.

acidH TEB FederacioAcell