Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PLE DE VICTÒRIES PELS "A"

Cap de setmana triomfant a la base

Futbol BaseTots els equips "A" del CE Europa han sumat el triomf aquest cap de setmana, un fet no gaire habitual i menys encara amb la solvència i la golejada d'alguns dels marcadors. En aquest article repassem els marcadors i la situació dins la taula classificatòria dels cinc equips. Curiosament, els dos sèniors (Primer Equip i Femení A) també van guanyar.

Dissabte el Juvenil A dirigit per Toni Cosano va golejar per 5-0 al Mollet, pujant de ple al tren que porta a la lluita per l'ascens a Divisió d'Honor. Per la seva banda, el Cadet A va superar amb facilitat al Sants, equip situat dins la zona de descens, també per una maneta: 1-5. L'equip escapulat segueix com a líder destacat de la Preferent. Pel que fa a l'Infantil A, el conjunt gracienc no coneix la derrota i tret d'un empat, compta tots els seus partits de lliga per victòries a la Segona Divisió. Aquest cap de setmana, festival amb un 0-12 al camp del Singuerlín. No cal dir que l'equip és líder molt i molt destacat respecte els seus rivals.

L'Aleví A del club va derrotar per 3-0 al Sant Andreu al derbi amb més rivalitat de la ciutat. L'equip viu una situació tranquil·la a la zona mitja alta de la classificació, sense opcions d'ascens però sense haver de patir per la zona baixa. El darrer "A", el d'edat més petita, és el Benjamí. que va superar pel mateix resultat (en aquest cas un 0-3 a domicli) al Barcino. L'equip segueix líder del campionat en una lluita cos a cos amb la Damm, perseguidor a dos punts.

acidH TEB FederacioAcell