Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES PROVES D'ACCÉS AL FUTBOL BASE, DE NOU PER INTERNET

Per segon any es podran sol·licitar online

Futbol BaseQuan finalitzin les competicions de base del club, la coordinació esportiva de l'entitat realitzarà les tradicionals proves d'accés a jugadors en categoria formativa que sol·licitin un 'test' de nivell, ja sigui provinent d'un altre equip (amb permís) o estigui sense equip. La petició es podrà fer novament online, omplint un formulari descarregable des del lloc web oficial del club.

Cada any, desenes de jugadors provinents d'altres clubs o bé que, pel motiu que sigui, no disposen d'equip actualment, realitzen proves a les instal·lacions escapulades per intentar obtenir una plaça dins la categoria d'edat i nivell que els hi pertoqui a l'esquema del Futbol Base. Novament, demanar fer aquesta prova serà més senzill que mai. El lloc web oficial del club ha habilitat una secció anomenada "Proves d'Accés", dins el menú "Futbol Base", on hi ha un formulari descarregable pels aspirants. Aquests han d'omplir correctament el formulari i, a partir d'aquí, hi ha dues vies d'entrega. Per e-mail a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé entregar-lo imprimit i personalment a les oficines del club (c/Secretari Coloma, 140) de dilluns a divendres de 11 a 14 i de 17 a 20 hores. El formulari es pot descarregar AQUÍ .

D'aquesta manera el club posa les noves tecnologies a disposició dels aspirants per tal de facilitar els tràmits de la demanda dels joves futbolistes que volen vestir la samarreta escapulada en algun dels equips de l'entitat. En aquest portal també s'informarà, en les properes setmanes, de la data exacta de les proves, si bé el formulari ja es pot començar a entregar des d'avui mateix.

acidH TEB FederacioAcell