Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JUVENIL D, TÍTOL I ASCENS !!!

Primer dels molts èxits de base que vindran

Futbol BaseEl Juvenil D ja és de primera! De rècord l'èxit de l'equip escapulat. Costa trobar equips que assoleixin el títol i l'ascens matemàtic el primer cap de setmana d'abril durant una competició de temporada. Aquest és el cas de l'equip europeista, que ha signat el primer ascens de la temporada a Gràcia. L'equip assoleix, finalment, l'ascens que feia quatre temporades que perseguia.

L'equip entrenat per David Valero i que compta amb molts jugadors que han passat la meitat de la seva vida esportiva vestint d'escapulats (alguns des de l'Escola) va tocar la glòria aquest cap de setmana al camp del Pomar, on va sumar una nova victòria, en aquest cas amb un marcador de tennis: 1-6. L'equip escapulat va celebrar sobre el mateix terreny de joc la victòria, com és natural en tot equip campió, amb un desenllaç del dia que mereixerà article d'opinió a banda aquest dijous a ceeuropa.cat.

 

Futbol Base
La foto de família del Juvenil D, flamant campió

 

El tècnic del conjunt europeista va arribar a mitjans de la temporada anterior per fer-se càrrec d'un equip que feia anys buscava l'ascens a Primera. Enguany s'ha aconseguit la fita i d'una forma extraordinària, setmanes abans de finalitzar la competició. D'entre els jugadors de l'equip, Marc Borrull es va convertir en el primer jugador de Juvenil D en debutar amb el Juvenil A en la mateixa temporada, concretament al partit de Lliga Nacional disputat a Cornellà. El jugador és el golejador particular de l'equip i les seves dianes es compten per desenes.

La resta de l'equip el formen: Elías, Sangerman, Albert, Joshua, David, Vives, Manel, Farguell, Furni, Dani Morales, Dani Herrero, Tadín, Sergi, Álex, Guillem, Héctor, Armand, Víctor i Marçal. El cos tècnic el completa el delegat, Juan José. El del Juvenil D s'espera que sigui el primer d'uns quants títols i ascensos de categoria aquesta temporada. Si tot rutlla com fins ara, segurament uns quants equips acabin trobant el mateix destí que aquests joves jugadors del "D" a final de temporada. Des del departament de premsa i en nom de tot el club només ens resta dir: felicitats, campions !!!

acidH TEB FederacioAcell