Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL FUTBOL BASE HA SEGUIT ACTIU DURANT SETMANA SANTA

Participació en diferents tornejos amistosos

Futbol BaseDiferents equips de base de l'Europa han seguit gaudint del futbol per Setmana Santa. Aquesta vegada, però, de forma més relaxada en tornejos i competicions no oficials. Quatre equips van participar al torneig més prestigiós de tots, el MIC, a la Costa Brava. Ho van fer el Juvenil C, els Cadets A i B i l'Infantil A. Altres equips també van jugar competicions paral·leles.

Al MIC (Mediterranean International Cup), el Juvenil C va caure a la fase de grups després de perdre amb el Bescanó (1-3), el Nakhid International (3-1) i el Club Guaraní (3-0). Per la seva banda, el Cadet A i el Cadet B van arribar a la fase final del campionat. L'equip A  va guanyar 0-3 al Manresa i va empatar sense gols contra el Vilassar de Mar. El conjunt B va tenir com a darrer rival i botxí l'Olot, que el va derrotar per 1-2. L'Infantil A va arribar també fins als vuitens de final després de derrotar el Porqueres per 1-5 i caure davant el Girona als penals (4-2) després d'acabar el partit sense gols dins el temps reglamentari. El porter Sergi Carrasco va ser triat el millor de la categoria infantil.

 

Futbol Base
L'Aleví B, amb el trofeu de segon classificat del torneig del Santa Eulàlia

Futbol Base
Pol Balbas (a la dreta), escollit dins l'onze ideal del torneig de Peralada
on l'Aleví C de l'Europa va obtenir la sisena plaça

 

Un dels altres campionats de renom va tenir lloc a Peralada. L'Aleví C del club va finalitzar en un meritori sisè lloc després de veure's les cares i caure derrotat amb l'Espanyol (3-0), Real Madrid (1-0) i Girona (2-0). Els escapulats van guanyar al Peralada (3-0) i al Vilamalla (7-0). L'europeista Pol Balbas va ser el segon màxim realitzador del torneig i va ser escollit dins l'onze ideal.

Per la seva banda, l'Aleví B va finalitzar el XVè Torneig de Setmana Santa del Santa Eulàlia en segona posició. Entre els altres campionats a destacar de les desenes que es van jugar, hi figuren la participació dels Infantils B i C a la Valencia Cup  (on van caure a la fase de grups) i el títol de l'Aleví A a Sant Quirze de Besora, guanyant el trofeu davant l'equip amfitrió.

acidH TEB FederacioAcell