Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN BENJAMÍ DE CHAMPIONS!

Quim Roura, petit protagonista al Camp Nou

Futbol BaseUn jugador benjamí de l'Europa va complir el que segurament sigui el somni de molts nens futbolistes: ser protagonista d'una semifinal de la Champions. No va ser jugant (lògic per edat), sinó entregant la pilota del partit a l'àrbitre del Barça-Madrid. L'afortunat és Quim Roura, jugador del Benjamí C. Roura va ser escollit entre milers de nens per participar d'aquest moment.

La UEFA fa uns quants anys que, sobre la sortida dels equips al camp en encontres de la Champions League, acompanya els jugadors amb nens que, per un vespre a la seva vida, són una petita part protagonista del 'show' d'aquesta competició. En col·laboració amb la marca Adidas -fabricant i patrocinadora de les pilotes oficials de joc- i el diari Sport, la UEFA acaba escollint un nen de la ciutat amfitriona per entregar a l'àrbitre la pilota d'inici de partit.

 

Futbol Base
En Quim rep una petita carícia de l'àrbitre Frank De Bleeckere
en el moment de fer-li entrega de la pilota del partit


Quim Roura, jugador del Benjamí C de l'Europa, va ser l'escollit pel partit de tornada de les semifinals de la Champions entre el Barça i el Madrid, que es va disputar dimarts a l'estadi de l'equip blaugrana. Roura va tenir la sort de ser triat entre més de 1.300 e-mails de candidatures. Un petit moment especial que el jugador escapulat estem segurs que no oblidarà mai.

 

Foto: Ignasi Paredes (Sport)

acidH TEB FederacioAcell