Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

INFANTIL A. CAMPIONAT I ASCENS AMB UN 'SET' AL NARCÍS SALA

L'Aleví E també es proclama campió

Futbol BaseEs pot aconseguir un títol de lliga, acompanyat d'un ascens, golejant al màxim rival actual de l'Europa, a domicili i amb un marcador de tennis? Doncs sí. Precisament això va signar ahir a la tarda al Narcís Sala andreuenc l'equip que dirigeix Ramon Gatell, un Infantil A de rècord que ja és de Primera després d'aconseguir signar unes xifres d'escàndol al campionat.

L’Infantil A va assolir el diumenge de manera matemàtica el títol de lliga del grup 1 de la Segona Divisió i el consegüent ascens a Primera Divisió. L’equip, entrenat pel jugador de la primera plantilla, Ramon Gatell, al costat d'Edgar Roura com a ajudant i amb Enric Vargas com a delegat, ha fet una temporada sensacional, amb tots els partits guanyats excepte dos empats i sense conèixer la derrota.

Futbol Base
Pinya de jugadors i tècnics celebrant l'ascens al Narcís Sala

 

A falta de tres jornades per acabar la lliga porta 153 gols a favor i només 16 en contra. Amb aquestes xifres, evidentment, cap dels altres equips del grup ha pogut plantar-li cara a la classificació final i diumenge, derrotant al Sant Andreu per 0 a 6 al Narcís Sala, l’Infantil A va certificar un més que merescut títol de lliga i ascens de categoria. El coordinador del futbol base, Jordi Vela resumeix la temporada afirmant que “per circumstàncies hem competit a Segona amb un equip de primera i un cos tècnic de luxe. Se’ls ha de felicitar per la temporada que han fet, però sobretot, agrair-lis la complicitat i fidelitat al club".

L'Aleví E se suma a la festa!

El primers dels equips alevins de la Fundació, l'Aleví E, també va proclamar-se campió de lliga, en aquest cas del grup 15 de la quarta categoria.  Amb 77 punts, 17 més que el segon, l'equip entrenat per Sergi Vera i Óscar Baguena va alçar-se amb el títol tenint en les seves estadístiques gairebé 100 gols a favor. L'equip escapulat no coneix la derrota i només ha decit un empat en tot el campionat.

acidH TEB FederacioAcell