Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN CADET D'HONOR!

Cadet A, Aleví C i Benjamí B guanyen la lliga

Futbol BaseTres títols de lliga més (i els respectius ascensos) s'han de sumar aquest cap de setmana als obtinguts en la base escapulada. El Cadet va recuperar la Divisió d'Honor a Badalona, l'Aleví C no va tenir pietat del Pere Gol per assolir l'ascens a Segona i el Benjamí B va toclar la glòria contra l'Arrabal. Sumats a  Juvenil D Infantil A i Aleví E, sis són els títols.

De la mà de Jordi Vela, com a màxim responsable de la direcció esportiva de base, ajudat pels coordinadors Marc Fernández i Fredi Martín, els equips formatius de l'Europa estan recuperant de mica en mica el nivell que sempre ha tingut el Futbol Base de l'entitat. Fa unes setmanes el Juvenil D, l'Infantil A i l'Aleví E van proclamar-se campions de les seves lligues i ara tres equips més se sumen a la festa: Cadet A, Aleví C i Benjamí B, aquest últim equip de la Fundació, coordinat per Xavier Lucas.

 

Futbol Base
El Cadet A celebrant el títol al Camp del Centenari de Badalona

Futbol Base
L'Aleví C ho va fer a casa, sobre la gespa artificial del Camp de l'Àliga

Futbol Base
També al nord de Gràcia va esclatar l'alegria pels benjamins

 

Diumenge, a Badalona, un 0-1 del Cadet A gracienc va ser més que suficient per desfermar l'eufòria i proclamar-se campió de lliga i tornar, així, a la més alta de les categories cadets del futbol català. Per la seva banda, l'Aleví C va signar el marcador més contundent de tots, un espectacular 14-0 davant el Pere Gol per fer més grossa la festa. El triomf per 2-1 del Benjamí B sobre l'Arrabal va permetre el triplet de títols de la base de l'Europa en un cap de setmana.

acidH TEB FederacioAcell