Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL C TANCA LA FESTA!

Vuitè ascens de la temporada a la base

Futbol BaseTot l'europeisme de base havia celebrat ja set ascensos aquesta temporada, però en faltava un de sorprenent. El Juvenil C havia d'estar pendent d'un partit ajornat de l'Horta per saber el seu destí. Els del Feliu i Codina havien d'ensopegar per donar l'ascens als europeistes i així va ser: 2-1 contra la Grama. Finalment la festa gracienca d'aquest any sumarà vuit ascensos.

El Juvenil C, entrenat per Fran Rios i ajudat per Esteban Golarons, va assolir abans d'ahir l’ascens automàtic a Preferent en proclamar-se campió de lliga de Primera Divisió en el grup 3. I ho va fer gràcies a la derrota més que inesperada de l’Horta en el partit ajornat que tenien els blanc-i-negres enfront de la Gramenet per 2 a 1.

 

Futbol Base
Un onze de l'equip durant aquesta temporada

 

Després de la derrota escapulada el cap de setmana anterior, feia falta que que l'equip del Feliu i Codina no guanyés el partit ajornat que es va disputar ahir a Can Peixauet, incomprensiblement autoritzat a disputar-se amb la lliga finalitzada. I axí va ser, els colomencs van guanyar per dos a un i l’Europa, una setmana després del que s’esperava, va poder celebrar el títol de lliga i l’ascens a Preferent.

acidH TEB FederacioAcell