Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TORN DE LA BARCELONA CUP

L'Europa participarà a totes les categories

Futbol BaseCom és tradició cada juliol a Barcelona des de fa quinze anys, el torneig Barcelona Cup celebra una nova edició d'aquest prestigiós campionat de futbol base de caràcter internacional. L'Europa hi prendrà part com també es costum amb diversos equips repartits per totes les categories possibles que ofereixen les diferents edats de competició del torneig.

El conjunt escapulat participarà en benjamins, alevins (format futbol 7) i en infantils, cadets i juvenils (futbol 11). El torneig tindrà lloc des del proper dimarts i fins al dissabte 9 de juliol. Tant el Nou Sardenya com el Camp de l'Àliga, els dos recintes escapulats, seran seu d'alguns partits de la Barcelona Cup. Aquesta serà la forma de tancar definitivament la temporada per alguns dels equips formatius de l'entitat.

Per seguir les evolucions dels equips de l'Europa en les diferents edats i rondes del torneig, es pot consultar la web oficial de la Barcelona Cup que ofereix una secció específica de resultats i classificacions finals. 

 

 

acidH TEB FederacioAcell