Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TORNA LA FESTA DE BASE!

Els equips es presentaran el dia 20

Futbol BaseLa festa de presentació dels equips del Futbol Base de l'Europa torna a escena. Els joves esportistes masculins i femenins de l'etapa formativa de l'entitat viuran el seu dia de protagonisme el proper diumenge 20 de novembre, durant els instants previs a la disputa del partit de Tercera Divisió entre els primers equips de l'Europa i el Terrassa.

A partir de les 10:30 hores del diumenge dia 20, el Nou Sardenya s'omplirà de nens, nenes i joves esportistes que defensen els colors dels 30 equips federats de l'entitat. Davant familiars, socis i aficionats del club, el Futbol Base escapulat viurà la seva tradicional presentació anual en un acte que tindrà una composició similar al format utilitzat en anys anteriors.

En aquesta presentació tindran protagonisme els equips federats de base. Pel que fa a l'Escola de Futbol, aquesta serà presentada el dissabte 17 de desembre instants abans de la disputa del partit solidari de La Marató de TV3, acte que un any més organitzarà la Fundació Privada Esportiva Europa en col·laboració amb la Fundació solidària de Televisió de Catalunya.

acidH TEB FederacioAcell