Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA BASE, UN EQUIP!

Els joves de la casa, presentats a l'estadi

Futbol BaseUna vegada a l'any els joves jugadors i jugadores de l'Europa tenen el seu dia de merescut reconeixement. La base escapulada va viure un diumenge de protagonisme previ al partit Europa-Terrassa. La tradició de la formació de paraules i lemes al camp va superar-se més que mai en aquesta edició aconseguint el repte de formar l'escut del club al cercle central de la gespa.

Davant una nombrosa presència a la tribuna de pares, mares i familiars, els integrants dels diferents equips de base, masculins i femenins, van saltar a la gespa de l'estadi Nou Sardenya. Carlos Pablos va presentar un any més l'acte i després de sonar ben fort l'himne de l'Europa, els tradicionals abanderats van fer acte de presència sobre la gespa. Enguany van ser un jugador (Dani Santigosa, capità del Juvenil A), un penyista (Tomás Navarro, del Caliu Gracienc), un entrenador de base (Óscar Belis, entrenador de l'Infantil A) i un delegat (Fidel Bernabéu, del Juvenil C).

Un cop formada la paraula "equip" sobre la gespa i un molt ben format escut de l'Europa, va arribar el torn dels parlaments. El primer en fer-ho va ser Joan Lafarga, geògraf, escriptor i europeista il·lustre de Gràcia. El seu discurs íntegre el podeu llegir AQUÍ . Va tancar les intervencions la regidora d'esports de l'Ajuntament de Barcelona i regidora de Gràcia, Maite Fandos, també gracienca i europeista, qui va destacar la tasca del club en la formació i va posar l'accent en l'augment de l'aposta pel futbol femení.

 

IMATGES DE LA PRESENTACIÓ

Futbol Base
Carlos Pablos va presentar un any més un dels actes més emotius de la temporada

Futbol Base
Els abanderats de l'Europa. D'esquerra a dreta: Fidel Bernabéu (delegat), Óscar Belis (entrenador), Tomás Navarro (penyista) i Dani Santigosa (capità del Juvenil A)

Futbol Base
Una imatge pel record, la paraula equip i un molt elaborat escut de l'Europa al centre

Futbol Base
Joan Lafarga va fer un gran discurs, realista i europeista

Futbol Base
Maite Fandos, regidora d'esports i de Gràcia, va tancar els parlaments

Futbol Base
Els joves de la base van viure el seu gran dia

 

acidH TEB FederacioAcell