Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA CELEBRA L'ESPERAT RETORN DE MARC BERNALDO

El jugador va tornar a saltar al camp de joc

Futbol BaseMolts jugadors al llarg de la història del club han patit lesions de llarga durada a les diferents categories del club, però en el cas de Marc Bernaldo l'espera i patiment pel retorn s'han allargat més de l'habitual. El futbolista va tornar als terrenys de joc aquest cap de setmana després d'any i mig allunyat del futbol en actiu per culpa dels lligaments del genoll.

Dissabte el Juvenil C va trencar la seva ratxa negativa de resultats en guanyar per 1 a 3 al camp del Bisbalenc. Aquesta, però, no va ser l'única nota positiva del partit. A falta de deu minuts per acabar el partit, va saltar al camp a jugar Marc Bernaldo, un any i mig després que caigués lesionat al camp de l'Àliga en el darrer partit de la temporada.

Aquell dia de maig del 2010, Bernaldo es va lesionar mentre el seu equip, aleshores el Cadet D, es jugava el títol de lliga de Segona Divisió enfront el Sistrells. L'Europa va assolir el campionat de lliga i l'ascens de categoria, però en Marc es va trencar els lligaments creuats del seu genoll. Després d'una llarga espera per ser operat i de la posterior recuperació, Marc Bernaldo torna a sentir-se futbolista amb la samarreta escapulada al damunt.

 

Futbol Base
Una imatge d'arxiu de Marc Bernaldo al Camp de l'Àliga

 

acidH TEB FederacioAcell