Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNTALS DE LA BASE

Gran paper en lliga dels juvenils A i B

Futbol BaseEl final de l'any 2011 deixarà un molt bon regust als dos principals equips de base de l'entitat, el Juvenil A i el Juvenil B. Els dos equips han protagonitzat un inici de lliga altament positiu que deixa els equips a la zona alta de la classificació. Les dues plantilles aspiren a l'ascens de categoria tenint en consideració com està la classificació general a dia d'avui.

L'equip "A", entrenat per Jesús Angoy, passarà el Nadal en zona d'ascens a l'ansiada Divisió d'Honor. Només el Gavà està per sobre de l'Europa -sense considerar els filials de Barcelona i Espanyol que no poden pujar-. L'equip escapulat, que practica un joc molt vistós, amb ganes de tenir la pilota i sense rifar-la darrere, viu còmode en una zona de privilegi que no vol abandonar.

En la mateixa situació es troba el "B" de Ramon Gatell. Segon, a un punt de la Damm, aspira a ascendir a Lliga Nacional, un fet que seria la segona vegada a la història que tindria lloc a l'entitat en cas d'arribar a bon port. Per aconseguir l'ascens, però, l'èxit s'hauria de combinar amb la pujada del Juvenil A a Divisió d'Honor, donat que tots dos equips no poden estar a la mateixa Lliga Nacional. Ara per ara, els dos miralls de la base esportiva del club, per nivell i edat, viuen en estat de gràcia.

 


acidH TEB FederacioAcell